bout.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties
  Wat nog meer?
   

  Mijn favoriete spelletjes

   
   
  Teller
  Je bent op dit moment (unieke) bezoeker nummer  download web counter  sinds 22 juni 2006.
   
  De site is door jullie in totaal al   Web Page Hit Counter  keer bekeken.
  Lezen
  Ik lees momenteel
  Het stille huis
  van
  Ruth Rendell
   
  Dag en tijd
   
   
  Agenda
  Agenda
   
  November
  04/11    Liesbeth
  07/11    Chantal
  09/11    Open podium
  09/11    Astrid en Leo
  10/11    Marijke
  12/11    PsyQ
  14/11    Fem mee naar dansles
  17/11    Aankomst Sinterklaas
  17/11    Guido en Lia
  21/11    Verslagavond?
  24/11    Marc en Marianne
  26/11    Verslagavond?
   
   
  December
  01/12    Familie-bijeenkomst
  03/12    Tandarts
  05/12    Sinterklaas
  10/12    Psychiater
  12/12    Schoonheidsspecialist
  15/12    Diana en Reinier
  16/12    Verjaardag Rinus
  25/12    Kerst
  26/12    Kerst
  31/12    Oud en Nieuw
   
  Januari
  01/01    Sirtaki
  17/01    Carla
  19/01    Ard
  Ik ben d'r weer
  Zo, ik ben weer terug van weggeweest hoor.
   
  Voor degenen die me kwijt waren: ik kreeg zondag een niet zo fijn bericht dat er iets ergs was gebeurd bij vrienden van mij, waar ik zelf ook nogal van slag van was. Mijn vrienden maken het nu, naar omstandigheden, redelijk goed. En zelf heb ik het ook een beetje een plekje weten te geven, dus vooruit dan maar.
   
  Er zijn de afgelopen week natuurlijk best een heleboel dingen gebeurd, dus ik zal proberen alles een beetje samen te vatten.
   

   
  School:
  Elise is maandag begonnen in het andere pand. Het voelde zowel voor mij als voor haar aan als een warm bad. Elise mocht dinsdag nog afscheid nemen in haar oude klas, en dat was voor alle partijen ook echt een afsluitend ritueel. Elise had lekker cakes gebakken samen met mij, een gewone (versierd met glazuur en vruchtenhagel; zie fotootje) en een chocoladecake, met stukjes chocolade erin. Ik had ook wat ontbijtkoek en liga meegenomen voor het geval er kinderen niet van cake zouden houden, en bijna de hele schaal ging leeg.
   
  Zelf ben ik al een paar dagen helemaal in mijn hum dat ik weer lopend naar school kan, en woensdag zei Elise toen we bijna bij school waren, en allerlei bekenden groetten: "wat ben ik verwend met zoveel vrienden hier mam". Mijn hart maakte een sprongetje van geluk: ik heb echt de goede keuze gemaakt voor haar en voor mij.
   

   
  Hobby's:
  Ik heb vandaag weer eens een ketting voor mezelf gemaakt, want ik had niks bij de outfit die ik vandaag aan heb (bruine broek, bruin t-shirt, korenblauwe trui). Ik heb wel kettingen met 'bruin + nog een kleur', maar vandaag heb ik dus een ketting gemaakt met alleen maar bruin erin.
   
  Als ik met mijn kralen aan de gang ga, moet ik eerst mijn bureau een beetje opruimen, of alle kralenspullen naar de grote tafel slepen (maar meestal is die ook niet opgeruimd... ) Mijn bureau verandert dan in een grote 'bakjesberg', elk bakje gevuld met kralen, gesorteerd op kleur, vorm, grootte, etc., die ik normaal in het rode kastje naast mijn bureau bewaar.
   
   
   
   
  <-- En dit was het eindresultaat van vandaag.
  Het staat heel leuk bij het chocoladebruin van mijn kleren.
   

   
  Sport:
  Elise mocht deze week voor het eerst naar het moeilijkere klasje van ballet. Wauw zeg! Daar waar het eerst wat algemene dansvorming betrof, begint het nu ineens echt op ballet te lijken. Ik keek mijn ogen uit en was super-trots op mijn kleine meisje die het voor een eerste keer best goed deed.
   

   
  Medisch:
  Het was de bedoeling ma 15/10 met lichtherapie te beginnen, maar ik ben nu afgelopen dinsdag al begonnen. Zo'n week voor de poezen zorgen + een naar bericht bij vrienden, is niet goed voor mijn energiepeil. Maar ik ben dus nu voor het eerst mijn eigen lamp aan het gebruiken en sta dus niet iedere dag in de file.  En ik heb ook het idee dat deze lamp prima helpt, ondanks de iets andere specificaties.
   
  Mooi!!!!

  Reacties

  Commentaar
  Jouw naam/bijnaam
  Website url
  E-mail
  Je Punt profiel
  Hou mij op de hoogte
  Ik wil op de hoogte gehouden worden
  Dit is een verplicht veld
  Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl