bout.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties
  Wat nog meer?
   

  Mijn favoriete spelletjes

   
   
  Teller
  Je bent op dit moment (unieke) bezoeker nummer  download web counter  sinds 22 juni 2006.
   
  De site is door jullie in totaal al   Web Page Hit Counter  keer bekeken.
  Lezen
  Ik lees momenteel
  Het stille huis
  van
  Ruth Rendell
   
  Dag en tijd
   
   
  Agenda
  Agenda
   
  November
  04/11    Liesbeth
  07/11    Chantal
  09/11    Open podium
  09/11    Astrid en Leo
  10/11    Marijke
  12/11    PsyQ
  14/11    Fem mee naar dansles
  17/11    Aankomst Sinterklaas
  17/11    Guido en Lia
  21/11    Verslagavond?
  24/11    Marc en Marianne
  26/11    Verslagavond?
   
   
  December
  01/12    Familie-bijeenkomst
  03/12    Tandarts
  05/12    Sinterklaas
  10/12    Psychiater
  12/12    Schoonheidsspecialist
  15/12    Diana en Reinier
  16/12    Verjaardag Rinus
  25/12    Kerst
  26/12    Kerst
  31/12    Oud en Nieuw
   
  Januari
  01/01    Sirtaki
  17/01    Carla
  19/01    Ard
  Zondag. Rustdag?
  Zo, het stappen met mijn vriendin en ons rondritje Nederland van gisteren zitten er weer erop. En ik moet zeggen, het eigenlijk nog niet tegen. Ik had gisteren een goede dag.
   
  En vandaag rusten we uit.
   
  Vrijdag was het echt heel gezellig, met mijn vriendin naar De Paraplu. We aten allebei een salade met geitenkaas vooraf, en als hoofdgerecht een lekkere struisvogelbiefstuk. Het toetje hebben we maar overgeslagen, de porties waren nogal groot. Maar de decaf cappucino was zo lekker, en we zaten ze lekker te kletsen, dat wie die nog maar een keer besteld hebben. Mijn vriendin had ook nog allemaal foto's bij zich van haar werk-avontuur in Turkije, en een foto van haar lover (die steeds in het buitenland is, dus die hebben we nog niet gezien). Daarnaast is ze aan het solliciteren en daar hebben we het ook uitgebreid over gehad.
   
  Na het eten gingen we naar het Plein in Den Haag. In een van de favoriete kroegjes kwamen we een stuk of 6 andere oude bekenden (lees: "ouwe lullen" ) tegen uit onze studententijd. Allemaal mensen die we nog regelmatig her en der tegen komen. Dus er werd wat bijgekletst en wat over de waan van de dag verteld. Maar ik haakte netjes bijtijds af en was stipt 0.00 uur thuis.
   
  Bri, het was super-gezellig. Dank je voor een leuke avond.
   

   
  Op zaterdag zou om 8.00 uur de wekker afgaan, maar om 7.50 uur werd ik uit mezelf wakker. Ik ben maar meteen opgestaan en aan de slag gegaan. Spulletjes (gereedschap en steekwagentje) inpakken om te kunnen verhuizen, brood smeren voor onderweg en cadeautje inpakken voor de kraamvisite.
   
  We reden om 9.00 uur weg, op weg naar Almere. Daar kwamen we om 10.15 uur aan, en even later arriveerde onze vriendin met haar vader ook. We belden netjes aan (bij haar eigen huis nota bene, wat kan het toch raar lopen in een relatie) en haar ex deed open. Terwijl ik even bijkletste met hem (het kennen elkaar tenslotte toch ook al 7 jaar), werden diverse spullen ingepakt die van mijn vriendin zijn, zoals haar kleding, haar boeken en cd's, haar pc, haar bed en haar droogtrommel.
   
  Om 12.15 uur reden we weer weg om Elise op te halen bij opa en oma in Den Haag. Elise had het erg naar haar zin gehad bij opa en oma. Sinds kort krijgt Elise 50 cent zakgeld van ons op zaterdag. Ja, had ze bij opa en oma verteld: het is zaterdag, tijd voor mijn zakgeld. En onze boef had dus 60 cent van opa gekregen én 50 cent van oma. Ja, ja, slim is ze wel. Ze had ook al haar andere geld meegenomen en was met haar oude en nieuwe 'buit' naar de speelgoedwinkel geweest om daar een hondje van PetShop te kopen.
   
  Om 13.45 reden we weer weg, op weg naar het oosten des lands. Daar hadden we twee dingen "te doen". Eerst nog even de droogtrommel en het bed naar de zolder brengen bij de ouders van onze vriendin, en daarna nog 20 minuutjes rijden naar onze vrienden die net een babytje hebben gekregen.
   
  Om 16.00 uur waren we in Bemmel voor de kraamvisite. Andere bekenden waren daar ook nog met hun zoontje van bijna 1. Het was echt heel gezellig, maar zij waren er al een tijdje en hun zoontje Lars moest hoognodig even slapen, dus zij gingen rond 16.30 uur naar huis.
   
  Wij werden verzocht lekker te blijven eten, en kregen een heerlijk portie Chinees voorgeschoteld. Hmmm, het smaakte ons allemaal erg goed. En het was zulk lekker weer dat we de hele tijd in de tuin konden zitten.
   
  Na een lekkere kop koffie gingen we om 20.00 uur weer naar huis, om daar vervolgens om 21.30 uur aan te komen.
   
  Poe hee, ik lag om 22.00 uur in mijn bedje. Moe maar voldaan. De dag was goed verlopen en ik was niet extreem moe geworden. Dat zijn van die dingen om even bij stil te staan en even in gedachten "te vieren".
   

   
  Zondag, vandaag dus, werd ik 10.00 uur wakker. Elise en Ard waren lekker aan het puzzelen toen ik beneden kwam. Straks komt er een kennis naar de verwarmingsketel kijken. Hij heeft een diploma om het ding te vervangen en kan het misschien voor een 'zacht' prijsje doen. Laten we het hopen.
   
  Verder schijnt hier al aardig de zon (de serre staat lekker open), zijn we lekker in huis aan het tutten, en er zijn plannen voor een BBQ voor vanavond.
   
  En nou maar hopen dat er niemand met een boom voor de deur staat. ;-)

   
   Ard, Lars en Elise
   
   
  Leuke baby! (En Elise's Leeuw mocht erbij liggen van haar.)
   
   
  Made by Elise
   
   Nee, ik wil niet op de foto.
   
   
  Ook door Elise gemaakt.
   
   
  De kersverse papa en mama.
   
  Je ziet wel, het was erg gezellig.

  Reacties

  Commentaar
  Jouw naam/bijnaam
  Website url
  E-mail
  Je Punt profiel
  Hou mij op de hoogte
  Ik wil op de hoogte gehouden worden
  Dit is een verplicht veld
  Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl