bout.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties
  Wat nog meer?
   

  Mijn favoriete spelletjes

   
   
  Teller
  Je bent op dit moment (unieke) bezoeker nummer  download web counter  sinds 22 juni 2006.
   
  De site is door jullie in totaal al   Web Page Hit Counter  keer bekeken.
  Lezen
  Ik lees momenteel
  Het stille huis
  van
  Ruth Rendell
   
  Dag en tijd
   
   
  Agenda
  Agenda
   
  November
  04/11    Liesbeth
  07/11    Chantal
  09/11    Open podium
  09/11    Astrid en Leo
  10/11    Marijke
  12/11    PsyQ
  14/11    Fem mee naar dansles
  17/11    Aankomst Sinterklaas
  17/11    Guido en Lia
  21/11    Verslagavond?
  24/11    Marc en Marianne
  26/11    Verslagavond?
   
   
  December
  01/12    Familie-bijeenkomst
  03/12    Tandarts
  05/12    Sinterklaas
  10/12    Psychiater
  12/12    Schoonheidsspecialist
  15/12    Diana en Reinier
  16/12    Verjaardag Rinus
  25/12    Kerst
  26/12    Kerst
  31/12    Oud en Nieuw
   
  Januari
  01/01    Sirtaki
  17/01    Carla
  19/01    Ard
  Zondag rustdag
  Zo, zo, het was een druk weekend:
   
  We hadden veel feestjes!
   
  Vrijdagavond gingen we naar de verjaardag van Dilana. Zij is de dochter van vrienden van ons. En ze werd al weer zeven! Het feestje begon om 17.30 uur. We kregen lekkere zelfgemaakte soep en heerlijke broodjes (met kaas, ham, kroket en/of frikandel). Er was daarna ook nog koffie en taart, en het feestvarken is bedolven onder de cadeau's. Om 21.00 uur gingen we toch maar naar huis: het was allang bedtijd voor Elise.
   
  Zaterdagochtend hebben we lekker in huis doorgebracht in onze pyjama's. Toen om 12.00 uur toch maar eens aangekleed (althans, Elise, ik niet). Elise had zaterdagmiddag een feestje van een klasgenootje. Amber is vijf geworden. Heel bijzonder vond ik het dat Elise mocht komen op haar feestje, want Elise zit pas 2 weken bij Amber in de klas. (En wat deed ik: ik deed een middagdutje. Dat mag eigenlijk niet, maar dat was wel heel erg lekker. )
   
  Toen we Elise op gingen halen wilde ze eigenlijk nog helemaal niet weg. Ze hadden kralen geregen, geknutseld, in de tuin gespeeld, frietjes gekregen, gedanst en de meiden waren allemaal verkleed als prinses, en geschmickt. Het was echt een super-feestje geweest. Maar het was toch echt tijd om te vertrekken, want er was nóg een feestje.
   
  Tijdens mijn bevalling in het ziekenhuis lag ik naast een hele leuke vrouw, die 1 dag later een baby kreeg dan ik. Elise en Ilse schelen dus 1 dag. Nog steeds na al die jaren (ruim vijf) hebben we heel leuk contact met elkaar. Ilse en haar gezin hebben een paar jaar in Duitsland gewoond, omdat haar papa daar een hele leuke baan kon krijgen. Soms waren ze even in Nederland, maar dat was maar een paar weken per jaar. Nu Ilse vijf is, en dus leerplichtig, zijn ze weer definitief in Nederland komen wonen. En gisterenmiddag gaven ze (o.a. daarvoor) een tuinfeest.
   
  Toen we dus zaterdag om 18.00 uur aankwamen was het feest al in volle gang (het begon 's middags al, maar Elise moest eerst nog naar Amber), en we vielen binnen toen het eten net werd geserveerd. Hè, wat naar nou.  
   
  Er liepen een stuk of tien andere kinderen rond, dus dat was erg leuk en Ard en ik raakten ook al gauw aan de praat met een stel leuke mensen. We hadden gehoopt ook hier tot 21.00 uur te kunnen blijven, maar om 19.30 uur kwam Elise huilend van vermoeidheid vragen of ze naar bed mocht. Achhhhh... meissie toch.... Tuurlijk mocht dat. Dus we gingen om 20.00 uur naar huis.
   
  (Eigenlijk hadden we ook nog een afspraak met Guido en Lia, maar dat hebben we toch maar even afgezegd. Eigenlijk stond die afspraak het eerst van allemaal in onze agenda, maar op basis van "uniekheid" gingen de andere dingen, die op het laatste moment pas bekend waren, toch even voor. Dus dank aan Guido en Lia, dat we de afspraak met hun mochten verzetten.)
   
  Eenmaal thuis hebben we nog lekker een bakkie gedronken met z'n tweetjes. Om 22.00 uur ging Ard naar bed, ik keek nog een leuke film (Assault on precinct 13, Veronica).
  En omdat Ard gisteren vroeg naar bed ging, stond hij vroeg op toen Elise aan zijn bed stond, en mocht ik vandaag lekker uitslapen.
   
  Vandaag is het rustdag, een welverdiende rust-dag.

  Reacties

  Commentaar
  Jouw naam/bijnaam
  Website url
  E-mail
  Je Punt profiel
  Hou mij op de hoogte
  Ik wil op de hoogte gehouden worden
  Dit is een verplicht veld
  Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl