bout.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties
  Wat nog meer?
   

  Mijn favoriete spelletjes

   
   
  Teller
  Je bent op dit moment (unieke) bezoeker nummer  download web counter  sinds 22 juni 2006.
   
  De site is door jullie in totaal al   Web Page Hit Counter  keer bekeken.
  Lezen
  Ik lees momenteel
  Het stille huis
  van
  Ruth Rendell
   
  Dag en tijd
   
   
  Agenda
  Agenda
   
  November
  04/11    Liesbeth
  07/11    Chantal
  09/11    Open podium
  09/11    Astrid en Leo
  10/11    Marijke
  12/11    PsyQ
  14/11    Fem mee naar dansles
  17/11    Aankomst Sinterklaas
  17/11    Guido en Lia
  21/11    Verslagavond?
  24/11    Marc en Marianne
  26/11    Verslagavond?
   
   
  December
  01/12    Familie-bijeenkomst
  03/12    Tandarts
  05/12    Sinterklaas
  10/12    Psychiater
  12/12    Schoonheidsspecialist
  15/12    Diana en Reinier
  16/12    Verjaardag Rinus
  25/12    Kerst
  26/12    Kerst
  31/12    Oud en Nieuw
   
  Januari
  01/01    Sirtaki
  17/01    Carla
  19/01    Ard
  Best wel druk
  Het is maar goed dat ik niet werk, want daar heb ik het te druk voor.
   
  Ik ren en vlieg me suf
  voor mijn doen dan
   
  Maandag ging ik naar de psych. Die vond dat het nog steeds goed gaat met me, dat ik op het goede spoor zit en dat ik over drie maanden nog maar eens terug moet komen.
   
  Dinsdag was ik weer overblijfmoeder. Ach, wat naar (maar niet heus): een half uur met de kleuters in de klas en daarna een half uur op het schoolplein in de zon. Ik klaag niet!
   
  Woensdag was het spelletjesdag voor de kleuters, en daar heb ik me toch op verkeken. Van 8.30 tot 11.30 was ik met andere moeders bezig met opbouwen, regelen, organiseren, een groepje begeleiden om spelletjes te spelen (hinkelen, blikwerpen, ringwerpen, kruiwagenrace, autobanden rollen, zaklopen, etc. En daarna nog afbreken en opruimen. Ik was gesloopt. Ik ben er nu (zaterdagavond) eigenlijk nog moe van. Wat een naar lijf heb ik toch, dat ik dat niet eens meer kan. Maar ach, het was wel heel gezellig met de juffen en de moeders en Elise was supertrots op haar moeder, die hulpmoeder was van haar groepje. Kijk, er komt een dag dat ik niet meer mee mág doen van haar, dus per saldo klaag ik toch maar niet. Nu kan het nog. 
   
  Donderdag had ik een gesprek bij PsyQ (voorheen Riagg). Ze helpen me nog nieuwe energie te vinden. Ik heb goede hoop. En 's avonds heb ik allerlei papieren in orde gemaakt voor mijn WAO-gatverzekering. Mijn uitkering wijzigt, dus ook mijn WAO-gatverzekeringsbijdrage gaat omlaag. Ach ja, dat kan er ook nog wel bij.
   
  Vrijdag heb ik die papieren gefaxt, voordat er weer een maatschappij roept dat ik te laat ben.   Zelf hebben wij geen fax, maar goede vrienden van ons wel, dus daar ging ik heen. Ik heb meteen een bakkie koffie genomen, dat snappen jullie ook wel. Dat was gezellig. 
   
  En dit weekend hebben we feestweekend. Vandaag, zaterdag dus, had Elise een kinderpartijtje van haar favoriete klasgenootje. Ze gingen naar Ballorig (zo'n binnenspeeltuin/ballenbak-ding) waar ze stuiterend van de adrenaline weer vandaan kwam. Het was leuk geweest. (Da's mooi, want Elise's eigen feestje, over 2 weken, is ook daar.)
  En terwijl Elise daar was, ging Ard nog 'even' tuinieren bij een vriend die wat bomen ging hakken en wortels wilde verwijderen.
   
  We gingen daarna door naar Oegstgeest, waar de oom en tante van Ard verblijven. Zij wonen in Canada, maar komen ieder jaar naar Nederland. Dan passen zij op het huis van mensen die een maand op vakantie zijn en zo hoeven ze dan niet bij familie te logeren. Een goede deal voor alle partijen! Maar die oom en tante zijn binnenkort 40 jaar getrouwd, en dus gaven ze een borrel + etentje voor de familie. Iedereen was er, behalve mijn zwager, dus de opkomst was fenomenaal. Nou is de familie niet zo groot hoor: aanwezig waren Ard's oom en tante (uiteraard), mijn schoonouders en twee neven en een nicht van Ard. Met aanhang en kinderen waren we met z'n 15-en. Groter is de familie Bout niet, behalve dan nog de kinderen van die oom en tante, maar twee zijn er in Canada en één zit in Korea.
   
  Het eten was goed. Eerst lekkere hapjes, zoals kaas, worst, salami, olijven. Het avondmaal bestond uit zalm, haring, toast, stokbrood, lamsvlees, loempia's, een aantal bakken chinees (gehaald), frietjes (zelf staan bakken) en gehaktballen. Allemaal erg lekkere hapjes dus.
   
  En nu is het feestweekend nog niet om, want mijn enige neefje Bodi viert morgen, zondag, zijn eerste verjaardag. Ik heb een mooie brandweerauto voor hem gekocht van spul dat op Duplo lijkt. Hij heeft namelijk nu al  een auto-tic. Eens kijken of hij die brandweerauto leuk vindt.
   
  Maar het feestje zelf zal wel heel erg gezellig worden. Feestjes bij mijn broer en schoonzus zijn namelijk altijd erg gezellig. Betty's familie is Surinaams, dus er wordt ook goed gekookt. En de familie heeft inmiddels zoveel gemengde stelletjes, dat er kinderen rondlopen in alle kleuren van de regenboog. Elise is de blondste (met twee blanke ouders), daarna volgen er diverse kleuren mokka en tot slot een paar donkerdere kindjes. Prachtig vind ik dat.
  Ik zal mijn fototoestel meenemen, dan maak ik morgen een mooi kiekje van mijn neef.
   
  Ik wens iedereen een hele fijne zondag
   

  Reacties

  Commentaar
  Jouw naam/bijnaam
  Website url
  E-mail
  Je Punt profiel
  Hou mij op de hoogte
  Ik wil op de hoogte gehouden worden
  Dit is een verplicht veld
  Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl